料理で英会話レッスン
英語レシピ
Vegetables pickled in salted rice-bran paste
ベジタブルズ ピックルト イン ソルテッド ライス ブラン ペイストぬか漬け
How to make




5.
Thoroughly mix rice-bran paste again (4), soak the vegetables. Smooth out the paste. Cover (4) with a lid, cool in refrigerator for one night. Next day, take the vegetables from (4). Mix (4) again. Soak new vegetables in (4). Keep doing this for about one week to make smooth rice-bran paste.
ソロウリー ミックス ライス ブラン ペイスト アゲイン (フォー)、ソーク ザ ベジタブルズ。スムーズ アウト ザ ペイスト。カバー (フォー) ウィズ ア リッド、クール イン リフリジェレイター フォー ワン ナイト。ネクスト デイ、テイク ザベジタブルズ フロム (フォー)。ミックス (フォー) アゲイン。ソーク ニュー ベジタブルズ イン (フォー)。キープ ドゥーイング ディス フォー アバウト ワン ウィーク トゥー メイク スムーズ ライス ブラン ペイスト。



- -minute
- about -kcal
(per serving)
Ingredients
1serving
ワン サービング
ワン サービング
-
- bran
- 1kg
- ブラン
- ワン キログラム
-
- mustard powder
- 3 Tbsps
- マスタード パウダー
- スリー テーブルスプーンズ
-
- garlic
- 1
- ガーリック
- ワン
-
- red pepper
- 3
- レッド ペッパー
- スリー
-
- kombu
- 15cm cubes
- コンブ
- フィフティーン センチメーター キューブス
-
- vegetable for pickle (like a white radish leaf)
- add to taste
- ベジタブル フォー ピクル (ライク ア ホワイト ラディッシュ リーフ)
- アッド トゥー テースト
-
- A(200g salt [crude salt is better], 1liter water)
- エイ(トゥー ハンドレッド グラムス ソルト [クルード ソルト イズ ベター]、ワン リットル ウォーター)