料理で英会話レッスン
英語レシピ
Japanese-style assorted seafood and rice
ジャパニーズ スタイル アソーテッド シーフード アンド ライス魚介の和風混ぜご飯
How to make


Immerse clams in salted water (which is same concentration of sea water) in a pot, and cover with newspaper. Let stand for a half day to allow them to expel sand and dirt. Rinse the shells well.
イマース クラムス イン ソルテッド ウォーター (ウィッチ イズ セイム コンセントレーション オブ シー ウォーター) イン ア ポット、アンド カバー ウィズ ニュースペイパー。レット スタンド フォー ア ハーフ デイ トゥー アラウ ゼム トゥー エクスペル サンド アンド ダート。リンス ザ シェルズ ウェル。

Heat the salad oil in a frying pan and fry garlic slices (1). When there is a garlic aroma, add the squid (1) and clams (2). Heat the squid until the color changes to white and heat the clams until all the shells open.
ヒート ザ サラダ オイル イン ア フライング パン アンド フライ ガーリック スライシズ (ワン)。ウェン ゼア イズ ア ガーリック アロマ、アッド ザ スクイッド (ワン) アンド クラムス (トゥー)。ヒート ザ スクイッド アンティル ザ カラー チェンジズ トゥー ホワイト アンド ヒート ザ クラムス アンティル オール ザ シェルズ オープン。


- 20minute
- about 440kcal
(per serving)
Ingredients
フォー サービングス
-
- squid
- 1
- スクイッド
- ワン
-
- clam
- 300g
- クラム
- スリー ハンドレッド グラムス
-
- garlic
- 1
- ガーリック
- ワン
-
- salad oil
- 2 Tbsps
- サラダ オイル
- トゥー テーブルスプーンズ
-
- rice
- 4 servings
- ライス
- フォー サービングス
-
- minced parsley
- a little
- ミンスト パセリ
- ア リトル
-
- A(100ml dipping sauce for noodles [straight type], 1Tbsp sake, a dash of black pepper
- エイ (ワン ハンドレッド ミリリットルズ ディッピング ソース フォー ヌードルズ [ストレ-ト タイプ]、ワン テーブルスプーン サケ、ア ダッシュ オブ ブラック ペッパー)