季節に合った旬の料理や人気メニューのレシピが検索できます。簡単レシピや動画レシピ、英語レシピも盛りだくさん。
レシピ検索サイト「ナスラックKitchen」

料理で英会話レッスン

英語レシピ

音声Seasoned rice with Bamboo shoots and Deep fried tofu
シーズンド ライス ウィズ バンブー シューツ アンド ディープ フライド トーフタケノコと油揚げの炊き込みご飯

How to make
1.

Wash rice 30 min prior to cooking and drain with sieve.

ウォッシュ ライス サーティー ミニッツ プライオー トゥー クッキング アンド ドレイン ウィズ シーブ。

2.

Cut the tip of bamboo shoots thinly. Cut the base part of bamboo shoots into rectangles.

カット ザ ティップ オブ バンブー シューツ ティンリー。カット ザ ベイス パート オブ バンブー シューツ イントゥー レクタングルズ。

3.

Immerse deep-fried tofu into hot water, cut in half and cut into thin pieces of about 5mm inch thickness.

イマース ディープ フライド トーフ イントゥー ホット ウォーター、カット イン ハーフ アンド カット イントゥー ティン ピーシズ オブ アバウト ファイブ ミリメーターズ インチ ティックネス。

4.

Place the rice (1), water, dashi konbu, (2), (3), and seasoning (A) into the rice cooker, mix up, then cook.

プレイス ザ ライス (ワン)、ウォーター、ダシ コンブ、(トゥー)、(スリー)、アンド シーズニング (エイ) イントゥー ザ ライス クッカー、ミックス アップ、ゼン クック。

5.

When cooking is finished, arrange rice in individual bowls, garnish with buds.

ウェン クッキング イズ フィニッシュト、アレンジ ライス イン インディビジュアル ボウルズ、ガーニッシュ ウィズ バッズ。

レシピ印刷用ページはこちら
  • 60minute
  • about 457kcal
    (per serving)
Ingredients

4 servings
フォー サービングス
  • rice
    3cups
    ライス
    スリー カップス
  • boiled bamboo shoot
    150g
    ボイルド バンブー シュート
    ワンハンドレッド フィフティー グラムス
  • deep-fried tofu
    1
    ディープ フライド トーフ
    ワン
  • water
    600ml
    ウォーター
    シックス ハンドレッド ミリリットルズ
  • dashi kombu
    5cm cubes
    ダシ コンブ
    ファイブ センチメーター キューブス
  • bud
    add to taste
    バッド
    アッド トゥー テースト
  • A(2Tbsps low salt soy sauce, 1Tbsp sake, a dash of salt)
    エイ (トゥー テーブルスプーンズ ロウ ソルト ソイ ソース、ワン テーブルスプーン サケ、ア ダッシュ オブ ソルト)
注目ワード