料理で英会話レッスン
英語レシピ
Chawanmushi(steamed eggs)
チャワンムシ (スチームド エッグス)茶碗蒸し
How to make

2.
Cut chicken into small pieces, devein peeled shrimp, sprinkle with salt and sake. Wrap with plastic wrap, cook in microwave(500w 1min50s,600w 1min30s)
カット チキン イントゥー スモール ピーシズ、ディベイン ピールト シュリンプ、スプリンクル ウィズ ソルト アンド サケ。ラップ ウィズ プラスチック ラップ、クック イン マイクロウェーブ (ファイブ ハンドレッド ワッツ ワン ミニット アンド フィフティー セカンズ、シックス ハンドレッド ワッツ ワン ミニット サーティー セカンズ)。


6.
Place the bowl (4) on one side of turntable, cook in microwave (500w 7mins10s,600w 6mins), remove tinfoil and plastic wrap. decorate with honewort.
プレイス ザ ボウル (フォー) オン ワン サイド オブ ターンテーブル、クック イン マイクロウェーブ (ファイブ ハンドレッド ワッツ セブン ミニッツ テン セカンズ、シックス ハンドレッド ワッツ シックス ミニッツ)、リムーブ ティンフォイル アンド プラスチック ラップ。デコレイト ウィズ ホーンワート。

- 25minute
- about 178kcal
(per serving)
Ingredients
2 servings
トゥー サービングス
トゥー サービングス
-
- chicken breast
- 60g
- チキン ブレスト
- シックスティー グラムス
-
- peeled shrimp
- 4
- ピールド シュリンプ
- フォー
-
- salt・sake
- a little
- ソルト・サケ
- ア リトル
-
- kamaboko(steamed fish paste)
- 30g
- カマボコ(スチームド フィッシュ ペイスト)
- サーティー グラムス
-
- shiitake mushroom
- 1
- シイタケ マッシュルーム
- ワン
-
- honewort
- add to taste
- ホーンワート
- アッド トゥー テースト
-
- A(1 beaten egg, 1/2 cup dashi, 1tsp light soy sauce, a dash of salt)
- エイ(ワン ビートン エッグ、ワン ハーフ カップ ダシ、ワン ティースプーン ライト ソイ ソース、ア ダッシュ オブ ソルト)