料理で英会話レッスン
英語レシピ
Ratatouille
ラタトゥイユラタトゥイユ
How to make
1.
Cut eggplant and zucchini into 1.5cm slices, green onions into 1.5cm length. Cut garlic into small pieces, remove shiitake stems and cut them into 4. Remove yellow ,green pepper seeds ,and cut them into 1.5 cm slices.
カット エッグプラント アンド ズッキーニ イントゥー ワン ポイント ファイブ センチメーター スライシズ、 グリーン オニオンズ イントゥー ワン ポイント ファイブ センチメーター レングス。 カット ガーリック イントゥー スモール ピーシズ、 リムーブ シイタケ ステムス アンド カット ゼム イントゥー フォー。 リムーブ イエロー、 グリーン ペッパー シーズ、 アンド カット ゼム イントゥー ワン ポイント アンド ファイブ センチメーター スライシズ。




- 25minute
- about 90kcal
(per serving)
Ingredients
4 servings
フォー サービングス
フォー サービングス
-
- eggplant, zucchini, green onion
- one each
- エッグプラント、 ズッキーニ、 グリーンオニオン
- ワン イーチ
-
- carrot
- 1/4
- キャロット
- ワン クォーター
-
- fresh shiitake mushrooms
- 3
- フレッシュ シイタケ マッシュルームズ
- スリー
-
- yellow pepper
- 1/2
- イエロー ペッパー
- ワン ハーフ
-
- green pepper
- 1
- グリーン ペッパー
- ワン
-
- garlic
- 1 piece
- ガーリック
- ワン ピース
-
- olive oil
- 2Tbsps
- オリーブ オイル
- トゥー テーブルスプーンズ
-
- salt & pepper
- a little
- ソルト アンド ペッパー
- ア リトル
-
- A(1can whole tomatoes, 1 solid bouillon cube)
- エイ(ワン キャン ホウル トマトズ、 ワン ソリッド ブイヨンキューブ)