季節に合った旬の料理や人気メニューのレシピが検索できます。簡単レシピや動画レシピ、英語レシピも盛りだくさん。
レシピ検索サイト「ナスラックKitchen」

料理で英会話レッスン

英語レシピ

音声Szechwan Style Mixed soup
セーチュワン スタイル ミックスド スープ四川風五目スープ

How to make
1.

Soak dry shiitake in lukewarm water, remove the stems from the shiitake and slice. Slice the bamboo shoot thinly, Slice the dry shiitake the same as bamboo shoot. Drain scallops, but leave the can of scallop juice.

ソーク ドライ シイタケ イン リュークウォーム ウォーター、リムーブ ザ ステムズ フロム ザ シイタケ アンド スライス。 スライス ザ バンブー シュート ティンリー、スライス ザ ドライ シイタケ ザ セイム アズ バンブー シュート。ドレイン スキャロップス バット リーブ ザ キャン オブ スキャロップ ジュース。

2.

Soak bean-starch vermicelli in hot water, drain in a sieve, and cut coarsely.

ソーク ビーンスターチ バーミセリ イン ホット ウォーター、ドレイン イン ア シーブ、アンド カット コースリー。

3.

Heat chicken soup and scallop juice in a pot, add (1) and (2). When the liquid begins to boil, add (A) seasoning to taste, and pour in beaten egg.

ヒート チキン スープ アンド スキャロップ ジュース イン ア ポット、アッド (ワン) アンド (トゥー)。 ウェン ザ リキッド ビギンズ トゥー ボイル、アッド (エイ) シーズニング トゥー テイスト、アンド ポアー イン ビートン エッグ。

4.

Arrange (3) on plates, garnish with coriander just before eating.

アレンジ (スリー) オン プレイツ、ガーニッシュ ウィズ コリアンダー ジャスト ビフォー イーティング。

レシピ印刷用ページはこちら
  • 15minute
  • about 93kcal
    (per serving)
Ingredients

4 servings
フォー サービングス
  • dried shiitake
    2
    ドライド シイタケ
    トゥー
  • boiled bamboo shoot
    50g
    ボイルド バンブーシュート
    フィフティー グラムス
  • boiled scallops
    1can
    ボイルド スカラップス
    ワン キャン
  • bean-starch vermicelli (dried)
    20g
    ビーンスターチ バーミシェリ (ドライド)
    トゥエンティ グラムス
  • chicken soup
    800ml
    チキン スープ
    エイト ハンドレッド ミリリットルズ
  • beaten egg
    1
    ビートン エッグ
    ワン
  • coriander
    add to taste
    コリアンダー
    アッド トゥー テースト
  • A (2Tbsps vinegar, 1/2Tbsp red pepper oil, 2tsp soy sauce, salt and pepper)
    エイ (トゥー テーブルスプーンズ ビネガー、ワンハーフ テーブルスプーン レッド ペッパー オイル、トゥー ティースプーンズ ソイ ソース、ソルト アンド ペッパー)
注目ワード