料理で英会話レッスン
英語レシピ
Szechwan Style Mixed soup
セーチュワン スタイル ミックスド スープ四川風五目スープ
How to make

1.
Soak dry shiitake in lukewarm water, remove the stems from the shiitake and slice. Slice the bamboo shoot thinly, Slice the dry shiitake the same as bamboo shoot. Drain scallops, but leave the can of scallop juice.
ソーク ドライ シイタケ イン リュークウォーム ウォーター、リムーブ ザ ステムズ フロム ザ シイタケ アンド スライス。 スライス ザ バンブー シュート ティンリー、スライス ザ ドライ シイタケ ザ セイム アズ バンブー シュート。ドレイン スキャロップス バット リーブ ザ キャン オブ スキャロップ ジュース。



- 15minute
- about 93kcal
(per serving)
Ingredients
4 servings
フォー サービングス
フォー サービングス
-
- dried shiitake
- 2
- ドライド シイタケ
- トゥー
-
- boiled bamboo shoot
- 50g
- ボイルド バンブーシュート
- フィフティー グラムス
-
- boiled scallops
- 1can
- ボイルド スカラップス
- ワン キャン
-
- bean-starch vermicelli (dried)
- 20g
- ビーンスターチ バーミシェリ (ドライド)
- トゥエンティ グラムス
-
- chicken soup
- 800ml
- チキン スープ
- エイト ハンドレッド ミリリットルズ
-
- beaten egg
- 1
- ビートン エッグ
- ワン
-
- coriander
- add to taste
- コリアンダー
- アッド トゥー テースト
-
- A (2Tbsps vinegar, 1/2Tbsp red pepper oil, 2tsp soy sauce, salt and pepper)
- エイ (トゥー テーブルスプーンズ ビネガー、ワンハーフ テーブルスプーン レッド ペッパー オイル、トゥー ティースプーンズ ソイ ソース、ソルト アンド ペッパー)