料理で英会話レッスン
英語レシピ
Spring Roll
スプリング ロール生春巻き
How to make
1.
Remove the heads of shrimp, devein and shell. Place shrimp in a pot, boil and cut in half. Place the chicken in boiling water. Afterwards break them into pieces with your hands.
リムーブ ザ ヘッズ オブ シュリンプス、デヴェイン アンド シェル。プレイス シュリンプ イン ア ポット、ボイル アンド カット イン ハーフ。プレイス ザ チキン イン ボイリング ウォーター。アフターワーズ ブレイク ゼム イントゥー ピーシズ ウィズ ユア ハンズ。





- 25minute
- about 114kcal
(per serving)
Ingredients
4 servings
フォー サービングス
フォー サービングス
-
- shrimp (black tiger)
- 8
- シュリンプ (ブラック タイガー)
- エイト
-
- chicken breast
- 100g
- チキン ブレスト
- ワン ハンドレッド グラムス
-
- bean-starch vermicelli (dried)
- 20g
- ビーンスターチ バーミチェリ (ドライド)
- トゥエンティー グラムス
-
- bean sprouts
- 1/4 pack
- ビーン スプラウツ
- ワン クォーター パック
-
- leeks
- 4
- リークス
- フォー
-
- rice paper
- 8
- ライス ペーパー
- エイト
-
- red pepper
- 1
- レッド ペッパー
- ワン
-
- red leaf lettuce
- 2
- レッド リーフ レタス
- トゥー
-
- A(2Tbsps namplaa, 1Tbsp water)
- エイ (トゥー テーブルスプーンズ ナンプラー、ワン テーブルスプーン ウォーター)