料理で英会話レッスン
英語レシピ
Stir-fried vegetables & seafood on rice
ステア フライド ベジタブルズ アンド シーフード オン ライスお手軽中華丼
How to make
1.
Defrost frozen seafood by mixing with hot water. Cut Chinese cabbages into big pieces, cut carrot and boiled bamboo shoots into small sticks. Clean string beans, cut them in half . Remove stems from shiitake mushrooms, then cut them into 4 pieces.
ディフロースト フロズン シーフード バイ ミキシング ウィズ ホット ウォーター。カット チャイニーズ キャベッジズ イントゥー ビッグ ピーシズ、カット キャロット アンド ボイルド バンブー シュート イントゥー スモール スティックス。クリーン ストリング ビーンズ、カット ゼム イン ハーフ。リムーブ ステムズ フローム シイタケ マッシュルームス ゼン カット ゼム イントゥー フォー ピーシズ。

- 25minute
- about 506kcal
(per serving)
Ingredients
4 servings
フォー サービングス
フォー サービングス
-
- sliced pork loin
- 120g
- スライスド ポーク ロイン
- ワン ハンドレッド トゥエンティー グラムス
-
- frozen seafood mix
- 100g
- フローズン シーフード ミックス
- ワン ハンドレッド グラムス
-
- Chinese cabbages
- 3
- チャイニーズ キャベッジズ
- スリー
-
- carrot
- 1/4
- キャロット
- ワン クォーター
-
- boiled bamboo shoot
- 1/4
- ボイルド バンブー シュート
- ワン クォーター
-
- string beans
- 12
- ストリング ビーンズ
- トゥエルブ
-
- shiitake mushrooms
- 4
- シイタケ マッシュルーム
- フォー
-
- canned quail eggs
- 1 can
- キャンド クエイル エッグス
- ワン キャン
-
- chicken soup
- 400ml
- チキン スープ
- フォー ハンドレッド ミリリットルズ
-
- dissolved starch
- as appropriate
- ディソルブド スターチ
- アズ アプロプリエイト
-
- salad oil
- 1Tbsp
- サラダ オイル
- ワン テーブルスプーン
-
- sesame oil
- a little
- セサミ オイル
- ア リトル
-
- rice
- 4 servings
- ライス
- フォー サービングス
-
- A (a little salt, sake , starch )
- エイ (ア リトル ソルト、サケ、スターチ)
-
- B(1Tbsp soy sauce, 2Tbsps sake, 1/3tsp salt and sugar, a little pepper)
- ビー (ワン テーブル スプーン ソイ ソース、トゥー テーブルスプーンズ サケ、ワンサード ティースプーン ソルト アンド シュガー、ア リトル ペッパー)