料理で英会話レッスン
英語レシピ
Chinese style glutinous Rice
チャイニーズ スタイル グルーチナス ライス中国風おこわ
How to make



3.
Put dried shiitake mushrooms and dried shrimp in 2 different bowls of water to make them soft. Cut off shiitake stems, and cut shiitake into 5cm pieces. Mince shrimp.
プット ドライド シイタケ マッシュルームズ アンド ドライド シュリンプ イン トゥー ディファレント ボウルズ オブ ウォーター トゥー メイク ゼム ソフト。カット オフ シイタケ ステムス、アンド カット シイタケ イントゥー ファイブ センチメーター ピーシズ。ミンス シュリンプ。


- 40minute
- about 589kcal
(per serving)
Ingredients
4 servings
フォー サービングス
フォー サービングス
-
- glutinous rice
- 3cups
- グルーチナス ライス
- スリー カップス
-
- pork leg meat
- 200g
- ポーク レッグ ミート
- トゥー ハンドレッド グラムス
-
- carrot
- 1/4
- キャロット
- ワンクォーター
-
- green onion
- 1/2
- グリーン オニオン
- ワンハーフ
-
- dried shiitake mushrooms
- 3
- ドライド シイタケ マッシュルームズ
- スリー
-
- dried shrimp
- 2Tbsps
- ドライド シュリンプ
- トゥー テーブルスプーンズ
-
- salad oil
- 2Tbsps
- サラダ オイル
- トゥー テーブルスプーンズ
-
- water
- 380ml
- ウォーター
- スリー ハンドレッド エイティ ミリリットルズ
-
- A (3Tbsps soy sauce, 1Tbsp sake, 1tsp sugar, a little salt and pepper)
- エイ (スリー テーブルスプーンズ ソイ ソース、ワン テーブルスプーン サケ、ワン ティースプーン シュガー、ア リトル ソルト アンド ペッパー)