料理で英会話レッスン
英語レシピ
Basic crepe recipe
ベイシック クレイプ レシピ基本のクレープ
How to make


2.
Heat frying pan at medium heat, put in a little salad oil and pour 1/5 of (1). Turn down to low heat. Make batter flat. If you pour in too much butter, pour it back into the bowl.
ヒート フライング パン アット ミディアム ヒート、プット イン ア リトル サラダ オイル アンド ポアー ワンフィフス オブ (ワン)。ターン ダウン トゥー ロウ ヒート。メイク バター フラット。イフ ユー ポアー イン トゥー マッチ バター、ポアー イット バック イントゥー ザ ボウル。


- 15minute
- about 264kcal
(per serving)
Ingredients
5 pieces of 5cm in diameter
ファイブ ピーシズ オブ ファイブ センチメーター イン ダイアメター
ファイブ ピーシズ オブ ファイブ センチメーター イン ダイアメター
-
- soft flour
- 80g
- ソフト フラワー
- エイティ グラムス
-
- melted butter
- 50g
- メルテッド バター
- フィフティ グラムス
-
- salad oil
- as appropriate
- サラダ オイル
- アズ アプロプリエイト
-
- plain yogurt
- 100ml
- プレイン ヨーグルト
- ワン ハンドレッド ミリリットルズ
-
- fresh cream
- 3 tablespoons
- フレッシュ クリーム
- スリー テーブルスプーンズ
-
- orange marmalade
- add to taste
- オレンジ マーマレイド
- アド トゥー テイスト
-
- A(2 eggs , 30g sugar, 100ml milk )
- エイ (トゥー エッグス、サーティー グラムス シュガー、ワン ハンドレッド ミリリットルズ ミルク)