Warm butter to room temperature. Sprinkle with soft flour. Preheat oven to 170 degrees℃.
ウォーム バター トゥー ルーム テンパーチャー。 スプリンクル ウィズ ソフト フラワー。プリ-ヒート オーブン トゥー ワン ハンドレッド セブンティ ディグリーズ セルシウス。
Put butter in a bowl, add sugar and mix with blender until smooth.
プット バター イン ア ボウル、アッド シュガー アンド ミックス ウィズ ブレンダー アンティル スムース。
Add yolk in (2) , mix well with (2). Add soft flour, mix again, so it doesn't get kneaded.
アッド ヨーク イン (トゥー)、ミックス ウェル ウイズ (トゥー)。アッド ソフト フラワー、ミックス アゲイン ソー イット ダズント ゲット ニーデッド。
Wrap (3) with plastic wrap, and keep it in the fridge for 1 hour.
ラップ (スリー) ウィズ プラスチック ラップ、アンド キープ イット イン ザ フリッジ フォー ワン アワー。
Spread some flour on the board, then flatten (4) to 7mm thickness with a rolling pin.
スプレット サム フラワー オン ザ ボード、ゼン フラテン (フォー) トゥー セブン ミリメーター ティックネス ウイズ ア ローリング ピン。
Cut as you like with cookiecutters, put on a hot plate with baking sheet, bake for 12〜15min at 170 degrees ℃.
カット アズ ユー ライク ウィズ クッキーカッターズ、プット オン ア ホット プレイト ウィズ ベイキング シート、ベイク フォー トゥエルブ トゥー フィフティーン ミニッツ アット ワン ハンドレッド セブンティ ディグリーズ セルシウス。