料理で英会話レッスン
英語レシピ
Simple apple pie.
シンプル アップル パイ簡単アップルパイ
How to make


3.
Make a hollow in the center of (2), add cold water and mix roughly. Wrap by hand as if rolling a spring roll and fold over, leave for 30 minutes in the refrigerator.
メイク ア ハロウ イン ザ センター オブ (トゥー)、アッド コールド ウォーター アンド ミックス ラフリー。 ラップ バイ ハンドアズ イフ ローリング アスプリングロール アンド フォールドオーバー、リーブ フォワー サーテイミニッツ インザ リフリジレーター。

5.
Put (3) dough on oven sheet, flatten to 5mm thickness with a rolling pin. Move to oven tray, Lightly wrap with dough and bake in oven for 20 minutes at 200℃.
プット (スリー) ドウ オン オーブン シート、フラテン トゥー ファイブ ミリメーター ティックネス ウイズ ローリング ピン。 ムーブ トゥー オーブン トレイ、ライトリー ラップ ウィズ ドー アンド ベイク イン オーブン フォー トゥエンティー ミニッツ アット トゥー ハンドレッド ディグリーズ セルシウス。

- 65minute
- about 370kcal
(per serving)
Ingredients
4 servings
フォー サービングス
フォー サービングス
-
- salt-free butter
- 50g
- ソルト フリー バター
- フィフティ グラムス
-
- cold water
- 50ml
- コールド ウォーター
- フィフティ ミリリットルズ
-
- ruby apple
- 1
- ルビー アップル
- ワン
-
- dried apricots
- 8
- ドライド アプリカッツ
- エイト
-
- walnuts
- 40g
- ウォールナッツ
- フォーティ グラムス
-
- A(130g soft flour, 1/5 teaspoon salt)
- エイ (ワン ハンドレッド サーティー グラムス ソフトフラワー、ワンフィフス ティスプーン ソルト)
-
- B( 3 tablespoons granulated sugar, juice of harf a lemon)
- ビー (スリー テーブルスプーン グラニュレイティッド シュガー、ジュース オブ ハーフ オブ レモン)